KEBAB TIME LOMMEL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 349 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Kebab Time Lommel. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2024 om 18:44 Helaas ontbrak er wat aan onze bestelling, hiervoor gebeld en nogmaals 45 min moeten wachten voor de nalevering. Kwaliteit was ook niet echt top!
12 jul 2024 om 18:07 Bestelling niet geleverd
30 jun 2024 om 14:11 The order was delivered in a regular one-time advertiser and not in a TERMO bag
30 jun 2024 om 11:06 Het duurde veel langer dan dat op het eerste zicht verleld stond. Dat zo zo gingen aanbellen stond er 20 min op.
17 jun 2024 om 21:35 De bestelling was vrij rap hier maar het eten ik bestel een pizza pikante salami met kip wat krijg ik een pizza met hesp en de kip moet ik zelfs gaan zoeken en dan bel ik naar hun en beweren ze da zun me 2 keer hebben gebeld ik heb heb niks binnen!!!
22 mei 2024 om 0:08 Meer dan 1 uur 30 wachten voor een kapsalon was wel nog warm maar de service wat niet goed
11 mei 2024 om 21:04 Vlees was veel te hard gebakken en broodjes waren verbrand
6 apr 2024 om 19:53 Eten was koud toen we het aankregen het duurde maar liefst 1.5 uur voor dat het eten aankwam en het was maar voor 1 persoon besteld
28 mrt 2024 om 19:48 Duurde kei lang voor mijn eten er moest zijn
24 mrt 2024 om 8:28 Eten was niet maar warm
23 mrt 2024 om 8:36 Besteld om op te halen effe gebeld dat ik een foutje had gemaakt en zonder probleem hebben ze het thuis geleverd!!!
18 mrt 2024 om 22:16 Broodje is met groenten, Fanta casis is Fanta zero. Ik bel naar het restaurant spreken ze mij zeer onbeleefd aan en zeggen ze dat ik take away dien te bellen en zijn verwijzen mij door naar het restaurant. Ik mag de groenten die erop zitten niet eten